הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,123 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מלמדת כתיב בכיתה ב’? קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ מלמדת כתיב בכיתה ב’? הוראה למידה ועזרים מלמדת כתיב בכיתה ב’? פורסם ע"י אסתי גרפיקה on 07/09/2022 ב5:53 pm אני מחפשת כל עזרה בנושא – כתיב בכיתה ב’, איזה ספר את מלמדת? מה את מוסיפה מעבר לספר? יש לך שכפולים? שיטות למידה? תודה רבה! עזר לך? 👍 אסתי הגיבה לפני 2 שנים, 2 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 07/09/2022 ב9:12 pm יש שיטה מצוינת לפי קבוצות כמו למשל: ט במילים רטובות, מילים עגולות בכ’ לימדתי לפני כמה שנים בכיתה ב’ אז יש לי הרבה חומר, אשתדל לעלות בתחילת שבוע הבא. אם לא העלתי אשמח שתתזכרי אותי עזר לך? 👍 אסתי גרפיקה חברה 08/09/2022 ב7:27 pm אשמח לעזרה גם בלשון בכיתה ב’ תודה רבה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו