הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 14 דקות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,123 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות עיצוב דפי עבודה קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ עיצוב דפי עבודה הוראה למידה ועזרים עיצוב דפי עבודה פורסם ע"י מרים ו הוראה רכזות וחינוך on 31/07/2022 ב7:48 pm שלום לכולן, אני מחפשת גרפיקאית זריזה שתוכל לעצב לי דפי למידה. אשמח לקבל המלצות לשמות. יש צורך בגרפיקאית שאוהבת ושולטת בעיצוב דפי עבודה. תודה. עזר לך? 👍 שירה א. הגיבה לפני 2 שנים, 3 חודשים 6 חברות · 6 תגובות 6 תגובות מלכי מלכי אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 31/07/2022 ב8:30 pm אני לא גרפיקאית אבל יש לי גישה מעולה לכל הנושא, אני עושה עבודות ב word וא”א להאמין שהן יצאו משם עזר לך? 👍 א.ג – תוכן. עיצוב. אומנות. גרפיקה חברה 31/07/2022 ב8:36 pm אני גרפיקאית וגם מורה כך שאני מבינה מאד מאד את הצורך בתוצאה נקיה, נעימה לעין- וגם מענינת עזר לך? 👍 מלכי מלכי אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 31/07/2022 ב8:41 pm אני גם מורה ומבינה את התחום, מה שנראה לך… עזר לך? 👍 נ א גרפיקה חברה 31/07/2022 ב8:41 pm נסיון בתחום ב”ה. עובדת באינדיזיין [פוטושופ, אילוסטרייטור] [email protected] עזר לך? 👍 צילום וגרפיקה צילום ומולטימדיה חברה 31/07/2022 ב8:48 pm היי אני גרפיקאית יכולה לפנות אלי [email protected] אשמח לעצב לך… עזר לך? 👍 שירה א. גרפיקה חברה 03/08/2022 ב4:27 am היי מרים, אם עדיין לא הסתדרת,יכולה לפנות אלי לקבלת קבצי דפי עבודהלמורות שילוב להתרשמות[email protected] עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו