מאליביה, אח לאליסיר, כבר עגן בחנויות ⚓📘

קדם Forums כתיבה ספרותית מאליביה, אח לאליסיר, כבר עגן בחנויות ⚓📘

• מאליביה, אח לאליסיר, כבר עגן בחנויות ⚓📘

פורסם ע"י ת. עקבי  הייטק on 02/09/2026 ב11:41 am

ב"ה, שמחה לבשר שמאליביה כבר בחנויות*

ים טומן בחובו לא רק אוצרות פז, אלא גם סכנות. וכשגלי סערה מציפים לאֵלַי את כל שברח ממנו אי אז – הוא נדרש להישיר אליו מבט, לזקק מעצמו כוחות, ולבחור.

רק לבחור.

לנט, לעומתו, מעולם לא היה ספק, ואת בחירותיו הוא משתוקק להחיל על אחיו. גם אם ייאלץ לשם כך להפגישו עם המוות.

מלכיאל בוחר להביט קדימה. אך כשהעתיד המסתמן אינו מתכתב עם רצונותיו הוא עושה הכול כדי להחזירו למסלול, ובבלי דעת מדהיר את הצועדים בו הישר אל הסכנה.

לידידיה לא ניתנת הזכות. וכשהוא מתעקש נוטלים גם אותו הגלים, אל הווה שבו האפשרויות מוגבלות – להיות או לחדול. לא יותר.

הים, חסר מעצורים, שואג בינתיים. איתניו שוחקים את ההווה ומתעתעים בעתיד, ורק העבר שוקט על שמריו.

או כך נדמה.

אלי חושק לברוח ממנו; נט שואף לנקום אותו; מלכיאל מזלזל בו; וידידיה מתרפק עליו. אך בעוד זיכרונותיו מצומצמים לשנות חייו, מעבר להם משתרעים עוד רבים שלהם הוא אינו מודע. והללו, בעצם היותם, הופכים אותו למטרה.

⚔️

"מאליביה אינה ביתי", עיניו זעות לצדדים, עוברות על שבעת השודדים שגופם ממלא את הבית עד להתפקע. קולו יורד, כמעט לוחש. "היא גם אינה ביתך, נט. מעולם לא הייתה". (אלי)

"אני רוצה שיהיה לך עתיד", הוא מחזיר את הסכין. בודק את השנייה. "זה הכול, אלי". (נט)

"לא", שפתיו נעות לאט. "מחר. ברגע שירד הלילה שוב. אם לא תחשוף את זהותך אתה – אעשה זאת אני". (מלכיאל)

"גם שלוש שעות לא יספיקו לך", אני נוזף בו בביטחון חסר תשתית. "אם תהרוג אותי – גם אתה תיהרג. לא חבל?" (ידידיה)

⚔️

מאליביה, המשך לאליסיר ויצירה בפני עצמה, מותחת חיץ בין משוללי הבחירה לעושקיה; בין אדנות מדומה לחירות אמת.

* רצוי לברר מלאי עם הסניף

מלכי לב הגיבה לפני 1 יום, 1 שעה 7 חברות · 6 תגובות
  • 6 תגובות
  • תמי אפשטיין

כותבת
    מובילה
    02/09/2026 ב11:52 am
    מנהלת קהילה

וואי, תהילה!

איזה יופי של בשורה. שיצליח מאד.

הרבה נחת ממנו ומאחיו הגדול

לכתיבה שנוגעת בנקודה: [email protected]

לספרים שלי

• רעות סימינובסקי

חשבונאות ויעוץ מס
    חברה
    02/09/2026 ב1:02 pm
    מדליות:
    ותיקה

חיכינו!! איזה יופי!!

מזל טוב:)

• ה

חשבונאות ויעוץ מס
    חברה
    02/09/2026 ב1:19 pm
    פעילה בקהילה

איזה יופי,

הכריכה מהממת,

בהצלחה!!

• גילי ברנע

כותבת
    חברה
    02/09/2026 ב1:30 pm
    סטטוס תעסוקתי:
    פעילה בקהילה

נראה מקסים!

איזה יופי. מחכה לקרוא.

מכירות קלות!

• שירי .

כללי
    חברה
    02/09/2026 ב5:45 pm
    ותיקה

מזל טוב! רוב נחת ספרותית!

• מלכי לב

אומנות ועיצוב
    חברה
    02/09/2026 ב10:49 pm
    חברה תורמת

מחכה לקרוא😆

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן