צילום מקצועי
מחפשת צלמת? הרחיבי את הפירוט!
צילומי חוץ ופנים, סמאש קייק, ניו בורן, חלאקה, אירועים, מצגות, מוצרים,... פירוט נוסף
בקשה-קריאה לחיזוק משפחות האברכים
בקשה-קריאה לחיזוק משפחות האברכים
אני אשת אברך שהחלטתי לנסות להרים את המושכות ולנסות לעשות עצומה של נשות האברכים היקרות והחשובות,
לראות מה היענות לנושא וכמה זה מעסיק וכואב את כולנו
אני חושבת שכדי שסוף סוף ישמעו גם את הצד שלנו-הנשים שסופגות את הכל מאחורי הקלעים בלי יכולות להגיב או לעשות דבר
אני מאמינה שעם כמות מספקת של חתימות אולי נוכל להתקדם ולעורר למשהו שם בכנסת איזה זיק של הבנה שהם לא פוגעים רק בגברים אלה בנשים ילדים וטף עם הגזרות ההזיות שלהם
ואני עוקבת בלייב אחרי החתימות וב"ה תוך זמן מאוד קצר אנחנו עומדים כבר על 1500 חתימות
עם יש לכן רבנים שיוכלו לחתום כדי להגדיל את מספר החתימות זה יהיה מעולה כי לבדי אנני יודעת אם אצליח
והמטרה העיקרית זה להראות לממשלה שיש לנו קול ואנחנו עובדות ונותנות מעצמנו הרבה גם עבור המדינה
ואם יהיה צורך נארגן גם עצומה של שביתה כללית של כל נשות האברכים
(לא נגיע לעבודה-כמובן בהסכמת גדולי ישראל) ואז אולי באמת יראו כמה אנחנו מועילים ותורמים למשק
מקווה להבנה ושהדברים ברורים בסיעתא דשמיא
(סורי עם זה חופר אבל זה מרגיש לי נכון)
יש נשים שלא רוצה לחתום כיוון שאין רב שעומד מאחורי הדבר הזה, זו יוזמה פרטית, לכן מצורפת בקשה להחתמת רבנים וראשי כוללים.
כל מי שיכולה להיות חלק ולתת לבעלה להחתים זה יהיה נהדר. נכון זה אולי עוד עצומה אבל תמיד טוב לנסות מלהפסיד לגמרי.
זה יכול לעשות שינוי ואולי אנחנו אלו שיעשו אותו בסיעתא דשמיא!!
מצורף גם הקישור להפצה:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSert2cKYotO1FYYTRa3JmSeyZmczKohlmZIyev9A9TqfPT3kg/viewform?
usp=sharing&ouid=100772046425713351823
עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה.
Log in to reply.