שיתוף פעולה ארצי בלעדי! הנבחרת לבת מצווה!

קדם Forums צילום ומולטימדיה שיתוף פעולה ארצי בלעדי! הנבחרת לבת מצווה!

• שיתוף פעולה ארצי בלעדי! הנבחרת לבת מצווה!

פורסם ע"י מלכה אייזנבאך  צילום ומולטימדיה on 07/09/2026 ב11:24 pm

<div>נשות המקצוע בתחום הבת מצווה?</div><div>הגיע הזמן לעבוד חכם, לשלב כוחות ולקחת את העסק שלכן צעד אחד קדימה!</div><div>
    </div><div>היי, נעים להכיר! </div><div>שמי מלכי אייזנבאך,</div><div>צלמת ועורכת וידיאו.</div><div>
    </div><div>כמי שנמצאת יום-יום בענף הבת מצוות, אני בטוחה שגם את מכירה את הרגע הזה: </div><div>לקוחה מתקשרת לברר על שירות מסוים או לסגור איתך אירוע, ועל הדרך שואלת: "יש לך אולי להמליץ לי על עוד אולפן / צלמת וכו באזור שלי?"</div><div>
    </div><div>כדי שלא נפספס את הכוח של ההמלצות האלו, </div><div>אני מקימה בימים אלו את:</div><div>"הנבחרת לבת מצווה" – פרויקט נטוורקינג ארצי חכם, שמחבר בין המובילות בתחום ומייצר לכולנו עבודה בצורה חכמה אוטומטית.</div><div>
    </div><div>התהליך שלנו (פשוט, מדויק ועובד בשבילך):</div><div>הקמת הטבלה האזורית: אני מרכזת בטבלה מסודרת אחת את נשות המקצוע המובילות בארץ, ומחלקת אותן לפי ערים ואזורי פעילות.</div><div>הפצה חכמה ברגע האמת: כל אחת מאיתנו מקבלת את הטבלה הזו, ושולחת אותה באופן קבוע לכל לקוחה שיוצרת איתה קשר לבירור או לסגירת אירוע.</div><div>צמיחה משותפת: הלקוחות שלך נהנות מרשימת מומלצות איכותית בעיר שלהן, והלקוחות של כל שאר חברות הנבחרת באזור – מגיעות ישירות אלייך!</div><div>
    </div><div>מה חשוב שתדעי?</div><div>פתרון מושלם לכולן: המיזם מתאים לכל בעלות המקצוע בענף (תוכניות, אולפנים, צילום, עיצוב, קייטרינג ועוד).</div><div>בלעדיות עירונית מלאה: כדי לשמור על האפקטיביות, נכנסת רק בעלת מקצוע אחת מכל תחום בכל עיר. כל הקודמת זוכה!</div><div>תו איכות: המיזם מיועד רק לנשות מקצוע מנוסות עם תיק עבודות מרשים ושירות מצוין.</div><div>עלות הצטרפות סמלית: 150 ש"ח בלבד (חד-פעמי) עבור פרסום קבוע ובלעדיות מוחלטת בעיר שלך.</div><div>
    </div><div>הרשימות בערים השונות כבר מתחילות להתמלא.</div><div>
    </div><div> אל תפספסי את ההזדמנות לקחת חלק בפרויקט שיקפיץ לך את העסק!</div><div> לפרטים נוספים ולמילוי פרטים שלך, </div><div>כנסי לקישור הבא:</div><div>https://forms.gle/UG6V5icP6uoJf6Y26</div><div&gt;
    </div><div>אני כאן לכל שאלה:</div><div>מלכי אייזנבאך</div><div>במייל בלבד: *** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך ***</div><div>
    </div><div>מכירה מישהי שתשמח להצטרף- העבירי לה!</div><div>
    </div>

Maya Cross Design הגיבה לפני 1 שעה, 11 דקות 2 חברות · 2 תגובות
  • 2 תגובות
  • Maya Cross Design

צילום ומולטימדיה
    חברה
    08/09/2026 ב2:05 am
    סטטוס תעסוקתי:
    פעילה בקהילה

זה לא קריא בכלל,
    תוכלי להעלות את זה פעם נוספת?

תודה רבה

• Maya Cross Design

צילום ומולטימדיה
    חברה
    08/09/2026 ב2:06 am
    סטטוס תעסוקתי:
    פעילה בקהילה

ודרך אגב הקישור לא תקין

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

רוצה להשתדרג?
עד 90% מימון!

⏰ כיתות זום נפתחות מיד אחרי החגים!

אי אפשר לדעת מה יהיה בממשלה הבאה / כשיתחילו הבחירות

תהנו מהטוב הזה לפני שהוא יגמר

אוטומציה עסקיתאוטומציה עסקית –
גם למי שאין רקע טכנולוגי! ←

הלהיט שכבש את הארץ! בוטים ופתרונות קסם שהופכים תהליכים ידניים למערכות חכמות שעובדות לבד.

מומחית AIמומחית AI ←

להדריך, לייעץ או להטמיע AI בארגונים — ולהיות בחוד החנית. למפתחות או נשות אוטומציה בלבד.

דילוג לתוכן