צילום מקצועי
מחפשת צלמת? הרחיבי את הפירוט!
צילומי חוץ ופנים, סמאש קייק, ניו בורן, חלאקה, אירועים, מצגות, מוצרים,... פירוט נוסף
שיתוף פעולה ארצי בלעדי! הנבחרת לבת מצווה!
שיתוף פעולה ארצי בלעדי! הנבחרת לבת מצווה!
<div>נשות המקצוע בתחום הבת מצווה?</div><div>הגיע הזמן לעבוד חכם, לשלב כוחות ולקחת את העסק שלכן צעד אחד קדימה!</div><div>
</div><div>היי, נעים להכיר! </div><div>שמי מלכי אייזנבאך,</div><div>צלמת ועורכת וידיאו.</div><div>
</div><div>כמי שנמצאת יום-יום בענף הבת מצוות, אני בטוחה שגם את מכירה את הרגע הזה: </div><div>לקוחה מתקשרת לברר על שירות מסוים או לסגור איתך אירוע, ועל הדרך שואלת: "יש לך אולי להמליץ לי על עוד אולפן / צלמת וכו באזור שלי?"</div><div>
</div><div>כדי שלא נפספס את הכוח של ההמלצות האלו, </div><div>אני מקימה בימים אלו את:</div><div>"הנבחרת לבת מצווה" – פרויקט נטוורקינג ארצי חכם, שמחבר בין המובילות בתחום ומייצר לכולנו עבודה בצורה חכמה אוטומטית.</div><div>
</div><div>התהליך שלנו (פשוט, מדויק ועובד בשבילך):</div><div>הקמת הטבלה האזורית: אני מרכזת בטבלה מסודרת אחת את נשות המקצוע המובילות בארץ, ומחלקת אותן לפי ערים ואזורי פעילות.</div><div>הפצה חכמה ברגע האמת: כל אחת מאיתנו מקבלת את הטבלה הזו, ושולחת אותה באופן קבוע לכל לקוחה שיוצרת איתה קשר לבירור או לסגירת אירוע.</div><div>צמיחה משותפת: הלקוחות שלך נהנות מרשימת מומלצות איכותית בעיר שלהן, והלקוחות של כל שאר חברות הנבחרת באזור – מגיעות ישירות אלייך!</div><div>
</div><div>מה חשוב שתדעי?</div><div>פתרון מושלם לכולן: המיזם מתאים לכל בעלות המקצוע בענף (תוכניות, אולפנים, צילום, עיצוב, קייטרינג ועוד).</div><div>בלעדיות עירונית מלאה: כדי לשמור על האפקטיביות, נכנסת רק בעלת מקצוע אחת מכל תחום בכל עיר. כל הקודמת זוכה!</div><div>תו איכות: המיזם מיועד רק לנשות מקצוע מנוסות עם תיק עבודות מרשים ושירות מצוין.</div><div>עלות הצטרפות סמלית: 150 ש"ח בלבד (חד-פעמי) עבור פרסום קבוע ובלעדיות מוחלטת בעיר שלך.</div><div>
</div><div>הרשימות בערים השונות כבר מתחילות להתמלא.</div><div>
</div><div> אל תפספסי את ההזדמנות לקחת חלק בפרויקט שיקפיץ לך את העסק!</div><div> לפרטים נוספים ולמילוי פרטים שלך, </div><div>כנסי לקישור הבא:</div><div>https://forms.gle/UG6V5icP6uoJf6Y26</div><div>
</div><div>אני כאן לכל שאלה:</div><div>מלכי אייזנבאך</div><div>במייל בלבד: *** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך ***</div><div>
</div><div>מכירה מישהי שתשמח להצטרף- העבירי לה!</div><div>
</div>
Log in to reply.