אומנות הבמה והפקות תוכן
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 28 דקות
איגוד כל נשות הבמה ואירועי התוכן במקום אחד לשתפים מוצלחים וקידום מקצועי. שמנה לב! פתחנו פה בנוסף גם... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
נטפרי- רק בשבילכן!!! פתחנו את "האביב שלי" SiSoulBeat לצפייה בדרייב רק עד השקיעה!
קדם ‹ Forums ‹ הפקות במה ותוכן ‹ נטפרי- רק בשבילכן!!! פתחנו את "האביב שלי" SiSoulBeat לצפייה בדרייב רק עד השקיעה!
נטפרי- רק בשבילכן!!! פתחנו את "האביב שלי" SiSoulBeat לצפייה בדרייב רק עד השקיעה!
פורסם ע"י רבקי Productions אומנות הבמה והפקות תוכן on 05/05/2026 ב4:42 pmמי שמספיקה – זוכה…<br data-start="92" data-end="95"> תהני! 👇
https://drive.google.com/file/d/1jeFJsX9QkImw5meoCA8g5x1o_WzVw-AK/view?usp=sharing
רבקי Productions הגיבה לפני 31 דקות 5 חברות · 11 תגובות- 11 תגובות
חברה תורמת
לא נפתח
יש מצב את שולחת למייל?
efratadess✊gmail.com- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
אפשר לקבל את הקליפ בג'מבו בבקשה?
פשוט חסום ליתודה רבה:)
פעילה בקהילה
פעילה בקהילה
חברה תורמת
הקישור האחרון מוביל לקובץ לא קיים
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
לא ניפתח לי 😘
פעילה בקהילה
שוב פתיחה זמנית לצפייה בדרייב (בעקבות הבקשות) 👇
https://drive.google.com/file/d/1jeFJsX9QkImw******5meoCA8g5x1o_WzVw-AK/view?usp=sharing
(להוריד כוכביות)הקובץ פתוח לזמן מוגבל בלבד ⏳
מי שיש לה גישה לאתר SiSoulBeat –
מומלץ להיכנס דרך האתר.הצפייה בדרייב מיועדת בעיקר למי שלא הצליחה להיכנס (כגון חסומות נטפרי).
וכמובן – מדובר במוזיקה, וכל אחת לפי הנהגתה בימים אלו 🙏
נ.ב. לאחר סגירת הקובץ – לא יתאפשרו בקשות שיתוף.
יש לנו סיבות עקרוניות לפרסום דרך האתר בלבד,
והפתיחה כאן היא זמנית בלבד בעקבות הבקשות.תזכורת: הצפייה לנשים בלבד. ניתן להעביר את הקישור לנשים בלבד.
תהנו!! אביב נעים 😉
חברה תורמת
יש לך אפשרות לשלוח לי את זה ישירות למייל
נטפרי לא פותח ליהוא דורש לשלוח לבדיקה
efratadess👏gmail.comפעילה בקהילה
הקליפים והתכנים של Sisoulbeat זמינים לצפייה בלבד דרך האתר או קישורים זמניים, ולא נשלחים בקבצים להורדה, כדי למנוע שמירה והפצה מחוץ למסגרת האתר.
מי שלא מצליחה להיכנס – משתדלים למצוא עבורה פתרון צפייה מתאים. האפשרות היחידה היא צפייה ללא הורדה ישירה למחשב.
נשמח לשמוע אם לחלקכן זה כן נפתח דרך הקישור הזה.
💡 למי שמעוניינת להצטרף לשיתופים קבועים עבור חסומות (נטפרי) – ניתן לפנות אלי בפרטי עם המילה “רשימה” והמייל בלבד.
יש לנו רעיון לרשימת שיתוף מסודרת למסוננות, ונעדכן בהתאם 😊
Log in to reply.