טיפול יעוץ אימון והנחיה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני יום אחד
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! בואו נדבר על הסטינג שלנו
הבדלים בין מדריכה ומטפלת
קדם ‹ Forums ‹ טיפול ואימון ‹ הבדלים בין מדריכה ומטפלת
-
הבדלים בין מדריכה ומטפלת
פורסם ע"י אפרת לביא אופנה יופי וטיפוח on 13/03/2024 ב8:11 amהיה פה דיון כזה ואני לא רואה אותו אשמח להבדלים בין מדריכה למטפלת הרבה פעמים יש דברים דומים מה הגישות השונות?
אפרת לביא הגיבה לפני 10 חודשים 5 חברות · 5 תגובות -
5 תגובות
-
000חברה חדשה
מדריכה יכולה להיות יותר חברה של המודרת מאשר מטפלת
לגבי מחויבות נראה לי אותו דבר
-
זה באמת תלוי גישה כמו שאני יודעת בגישה הכי מקלה לא זה כמו שתי קולגות אבל לא אמור להתפתח יחסי חברות
-
74315400פעילה בקהילה
מדריכה היא לא חברה ממש, אני קוראת לתפקיד הזה “עזוב תעזוב עמו” כשהדגש הוא על “עמו“, כלומר מטפלת עושה חלק מהעבודה בשביל המטופלת, היא המבוגר האחראי, והמדריכה עושה עם המודרכת את העבודה.
אני בתוך סומכת/חונכת שזה תפקיד דומה למדריכה זה מה שלימדו אותי בהדרכה. לא לעשות את העבודה של המודרכת אלא איתה ביחד
-
12140חברה חדשה
לא ברור לי, על איזו “מדריכה” מדובר, נראה לי שהיה פה איזשהו בלבול. אם הכוונה להדרכה שאני לוקחת כמטפלת, שמלווה אותי בתהליך הטיפולי שאני עושה, ומביאה לה את המקרים הטיפוליים שלי מהקליניקה, אז לא נראה לי שזה מתכתב עם סומכת…
Log in to reply.