תגובות הפורום שנוצרו
-
נעה קורשיה שף קונדיטור
קולינריהחברה31/03/2024 ב11:38 am בתגובה ל: מידע – איפה למדתן? והאם הייתן מרוצות?רבקי יקרה,
אני למדתי בקמפוס הקולינרי את הפטיסיירי שף המקיף.
ציפי כהן צחקה עלינו שקיבלנו את המסלול הכי ארוך- 60 מפגשים.
בתחום הקונדיטוריה מאוד חשוב שיהיה בסיס רחב עם הרבה ידע והבנה בחומרי הגלם השונים.
משם השמיים הם הגבול ואת יכולה התקדם באמת למקומות שבהם צילמו את התמונות ששלחת כאן (פינטרס? :))
עשיתי כמה השתלמויות פרטיות אצל אפרת ליבפרוינד אחרי הפטיסיירי שף הכללי והרגשתי שזה ממש הקפיץ את העיצובים של הפטיפורים אבל ממש לא את הטעם.
בתחום הקונדיטוריה צריך וחייב לחלק את זה לשתיים,
יש את ההכרות עם החומרי גלם, איזון מתיקות, איכות חומרים, עבודה בטכניקה נכונה, והטעם של הפטיפור או העוגה שלך.
יש את העיצוב של הפטיפור.
כשאת ניגשת ללימודי קונדיטוריה תלמדי את כל הבסיס לעומק, תחרשי על ידע- וכאן אני ממליצה על גלית בושי בקמפוס הקולינרי שהיא באמת אלופה בכל מה שקשור לידע (פחות לעיצובים…)
ואת העיצובים והפרזנטציות, כל מה שחדש בתחום תלמדי אצל מישהי כמו אפרת ליבפרוינד או מישהי אחרת… מישהי שיודעת מה הולך היום ולא מביאה לך עיצובים מלפני 20 שנה….
תצליחי המון המון
-
נעה קורשיה שף קונדיטור
קולינריהחברה27/03/2024 ב10:24 am בתגובה ל: חדש דנדנש – שיתוף קינוחים + עזרה בתמחוראני מחשבת את זה בצורה הבאה:
3.5 פטיפורים לאדם, כפול מספר המשתתפים= מספר הפטיפורים שאני מכינה.
עוגת ויטרינה לאמצע הבר בקוטר 24 ס”מ היא 18 מנות +-
ואז את עושה את החשבון עם הלקוחה מה היא רוצה
אולי פחות פטיפורים ועוד 2 עוגות?
אולי רק פטיפורים בלי עוגות?
אולי יחידות קינוח לכל משתתף? (מחשבים את זה כיחידה אחת לאורח)
וכן הלאה.
הצלחותתתתת
הכוסיות נראות ממש טוב :))
-
נעה קורשיה שף קונדיטור
קולינריהחברה19/03/2024 ב8:47 pm בתגובה ל: מחפשת שפית למדור מתכונים במוסף נשיםהי שושי.
שמי נעה קורשיה ואני קונדיטורית.
מנהלת הקהילה הקולינרית בקדם.
אשמח לשמוע במה מדובר…
052-7138839
-
נעה קורשיה שף קונדיטור
קולינריהחברה19/03/2024 ב9:14 am בתגובה ל: קדאיף, מה עושים איתו ? יכול להיות פשוט ?אני עושה איתו כאילו פאי.
מערבבת את הקדאיף עם שמן או חמאה מומסת- בזהירות שהשערות קדאיף לא ישברו,
משטחת הכל בתבנית פאי שהשערות קדאיף יהיו מאוד צפופות
עם מילוי של פאי:
כרובית\ברוקולי\טונה\סלומון מעושן\פטריות או כל דבר טוב וטעים שיש לך במקרר…
מעל זה את מכינה בלילה:
4 ביצים, כוס חלב סויה(או רגיל), כף קמח, מלח ופלפל.
מערבבת הכל
שופכת את הבלילה על הירקות
אופה בערך 25 דקות או עד שזה מוכן.
בתאבון
-
אושרת, אני גם רוצה להיות בפנים
אני מצטרפת!
-
דבר אחד אני יכולה להגיד.
אם אושרת ישראלי אחראית על זה
אז תתכוננו שכל עסק שמשתתף בקבוצה שלה הולך להכפיל את ההכנסות שלו מרעיונות יצירתיים וחדשים שעוד לא חשבתן עליהם!!
זה היופי של אושרת, יש לה כיוון חשיבה אחר לגמריי!
לא מה שכולן חושבות! עם אפיקים ריווחיים!
-
וואו רבקה!!
מושלם מושלם!!
-
נעה קורשיה שף קונדיטור
קולינריהחברה11/03/2024 ב10:05 am בתגובה ל: מה היצירה הקולינרית שאתם הכי גאים בה?יצירות מושלמות אחת אחת!!
אין מה לומר…
-
נעה קורשיה שף קונדיטור
קולינריהחברה11/03/2024 ב10:03 am בתגובה ל: ברוכות הבאות לכל האופות העפות שכאן!מרים יקרה!
איזה כיף שהצטרפת אלינו!
יהיה פה מעניין לקראת פורים….
אוטוטו
-
נעה קורשיה שף קונדיטור
קולינריהחברה04/03/2024 ב11:59 am בתגובה ל: רוצה שהאוכל שאת מצלמת יראה מקצועי, כמו מה שהכנת, ולא תמיד מצליחה?וואו תמר!!
איזה ידע עשיר נתת כאן!
אלופה!!
-
נעה קורשיה שף קונדיטור
קולינריהחברה24/02/2024 ב10:35 pm בתגובה ל: מחשפת קונדטורית להכנת עוגה בהזמנה אישיתהי מרים,
בעסק שלי אמנם אין תעודה אך יש משגיח מטעם הבד”ץ שבא ועושה את אותה עבודה כמו בקונדיטורות הגדולות.
העיניין הוא שכל מי שיש לה מטבח ביתי לא יכולה לקבל תעודת כשרות אלה רק אישור כשרות (שזה מה שיש לי)
אם יעניין אותך, בשמחה
0527138839
-
תודה רבה!
עזרת לי מאוד
-
נעה קורשיה שף קונדיטור
קולינריהחברה19/02/2024 ב9:45 am בתגובה ל: מחפשת עורכת וידאו לעריכה קלה של כמה סרטוניםתודה לכולן!
הסתדרתי ברוך השם.
-
נעה קורשיה שף קונדיטור
קולינריהחברה18/02/2024 ב11:10 am בתגובה ל: ברוכות הבאות לכל האופות העפות שכאן!ווואואווווואוווו
איזה כיף לקרא את כל התגובות שלכן! מרגשות!!
מקווה שבאמת נפיק את המקסימום מהקבוצה המיוחדת הזאת!
מדהים! מדהים!
-
נעה קורשיה שף קונדיטור
קולינריהחברה15/02/2024 ב1:13 pm בתגובה ל: עזרה דחופה עם סיומת של סרטונים להעלאה לתוכנהניסיתי.
הוא לא חבר של נטפרי 🙁
-
הי
שמי נעה קורשיה
אני קונדיטורית ומתמחה במגוון סוגי הקונדיטוריה.
מייצרת ומוכרת פטיפורים, קינוחים אישיים ועוגות ויטרינה לארועים פרטיים ועסקיים.
יש לי מכירת קינוחי שבת קבועה כל יום שישי בבית.
מעבירה בביתי סדנאות קונדיטוריות ברמה מקצועית.
מאוד רוצה לעבוד עם מעצבות ארועים שמתעסקות יותר עם העיצוב והמיתוג ופחות רוצות את העול של העוגות והפטיפורים על הראש…</font>
אני מתמחה מאוד בעוגות ויטרינה מיוחדות (מצרפת לכן תמונות להתרשמות)
אני מאזור ירושלים. עושה משלוחים בירושלים והסביבה.
יאללה, מי מפיקה אירוע בקרוב ורוצה עוגות ופטיפורים מושלמים??
-
הי אסתי,
אני מירושלים ואשמח לעזור לך.
נעה: 052-7138839
-
נעה קורשיה שף קונדיטור
קולינריהחברה07/02/2024 ב1:39 pm בתגובה ל: אשמח להמלצות לתוכנת עריכת ווידאו לא מסובכת!תודה הדסה!
עזרת לי מאוד עם הצילום מסך…
-
נעה קורשיה שף קונדיטור
קולינריהחברה05/02/2024 ב12:52 pm בתגובה ל: מחפשת מישהי שעושה עוגות ויטרינה טעימות ויפות בירושלים. דחוף!!!הי נעמי,
אני עושה עוגות ויטרינה מאוד יפות וטעימות!
052-7138839
אזור ירושלים
-
נעה קורשיה שף קונדיטור
קולינריהחברה04/02/2024 ב2:44 pm בתגובה ל: אם את מאלה שמזמינים מהן משלוחי מנות לצוות ההוראהאשמח לשמוע מה השת”פ המדובר.
-
נעה קורשיה שף קונדיטור
קולינריהחברה30/01/2024 ב10:51 am בתגובה ל: בהשראת טו בשבט – עיצוב מדהים מבלונים….וואווו!!
מושלם!
-
נעה קורשיה שף קונדיטור
קולינריהחברה15/02/2024 ב10:24 am בתגובה ל: עזרה דחופה עם סיומת של סרטונים להעלאה לתוכנהחסום לי בנטפרי… 🙁
מה עוד יש?
-
נעה קורשיה שף קונדיטור
קולינריהחברה15/02/2024 ב9:45 am בתגובה ל: עזרה דחופה עם סיומת של סרטונים להעלאה לתוכנה???😟😟😟😟
לא יודעת לעשות את הדברים האלה!!
את יודעת לעשות את זה?
אולי תעשי לי את זה בתשלום?
-
הי.
שמי נעה קורשיה ואני שף קונדיטור.
אני מעבירה סדנאות קונדיטוריות ברמה גבוהה.
אגב, מחזור שלישי יוצא לדרך מחר!
מצ”ב סילבוס