אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 7 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
דלתות פנים
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ דלתות פנים
-
דלתות פנים
פורסם ע"י דבורה קרישבסקי אדריכלות ועיצוב פנים on 09/09/2021 ב9:51 amשנה טובה לכולם!!!
רוצה לשמוע מהחברות היקרות על איזה דלתות פנים אתן ממליצות?
רחל חפץ הגיבה לפני 3 שנים, 1 חודש 7 חברות · 13 תגובות -
13 תגובות
-
הכי טוב דלת שמוגנת כולה ממים וצבועה בתנור (כמה פעמים) יש לצבע בתנור מראה מאד יפה!!
אם לא אז לפחות דלת ש10-20 ס”מ למטה מוגן מים.
גם בקטע של הצירים והעובי של הדלתות חשוב לשים לב- אם הדלת לא מספיק עבה וחזקה היא יכולה להישבר מאד בקלות
אם אני אוכל אני אשלח לך תמונה של ההבדל וסוגים של צירים..
-
תודה רחל!!!
אפשר שם של חברת דלתות שהיית ממליצה?
-
-
-
בכל חברה יש כמה סוגים,
הפולימר הוא חומר – שבבי עץ עם פלסטיק – מומלץ לבקש 100% פולימר,
דלתות שרק למטה יש פולימר ב30 ס”מ האחרונים – שזה אומר 20%-30% מהדלת פולימר – אז השאר חלול כמו קרטון – המשמעות היא שהידיות והמנעולים יזוזו במשך הזמן ממקומם…כי יש חלל בפנים והם פחות תפוסים טוב.
מבחינת צירים – אשמח גם אני לראות תמונות כמו שכתבה רחל יפה
-
אם התכוונת אלי אני מירושלים
0583276801
-
יש לי המלצה על דלתות איכותיות.
אם זה יבוא דרכי תקבלי את זה בזול יותר…
0527116686-
ווי לוז תכתבי לי באישי [email protected]
אגב יש מי שאוהבות דלתות סטנלי – דלת פח צבועה, היא נחשבת לחזקה מאוד ומבודדת מאוד.
פעם הלכו על זה כי זה היה זול, היום הם אותו מחיר כמו 100% פולימר
-
-
רק עכשיו היה לי זמן
אני שולחת את מה שאמרתי על הצירים של הדלתות.
זה רק דוגמא אחת יש עוד הרבה סוגים, אבל מה שמעניין בזה זה שזה שתי דלתות שנראות אותו דבר, אחת תישבר מכל טריקה חזקה מדי, והשניה תחזיק הרבה יותר.
-
מה את אומאת על כל אחד מהצירים?
-
לא מצוי הרבה מי שעושה דלתות עם צירים כמו בתמונה התחתונה.
לרוב זה כמו בתמונות מעל-לדעתי הרבה יותר חזק.
-
לחברת שריונית יש צירים עם 3 חלקים
כמו התמונה הראשונה רק עוד אחד
הם טוענים שככה הדלת יותר חזקה
-
-
דווקא הדלת הראשונה אם תשימו לב היא יותר דקה והציר נכנס באמצע ונשאר עובי ממש דק בשתי הצדדים(מדובר על דלת עם 3 צירים) אם היא תיטרק חזק היא תישבר או תיסדק בקלות(מניסיון!)
הדלת השנייה לעומת זאת גם עבה וגם הציר מחובר בצורה שפחות פוגעת בדלת.
לכן אם אתן רוצות לתת סוג דלת כזאת ללקוח (אם זה מעץ טבעי זה בטח יחזיק יותר) תמליצו על השנייה.
(בעיקר לדירות להשכרה ובית של ילדים )
Log in to reply.