התחלתי לכתוב תסריט..
קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ התחלתי לכתוב תסריט..
התחלתי לכתוב תסריט..
פורסם ע"י משתמש לא ידוע חברה on 19/10/2022 ב6:26 pmהי, ***עבר עריכה *** – אשמח לשמוע…
משתמש לא ידוע הגיבה לפני 3 שנים, 3 חודשים 6 חברות · 9 תגובות- 9 תגובות
משתמש לא ידוע
חברהחברה20/10/2022 ב12:28 am
חברה חדשה הי, זאת שוב אני🙂
אני חושבת שאני כן צריכה את הטכניקה- יש לכן משהי להמליץ לי עליה (רק מנסיון כמובן..)
אחת שמעבירה קורסים באיזור המרכז
תודה רבה!!
משתמש לא ידוע
חברהחברה20/10/2022 ב3:11 pm
חברה חדשה מצטרפת לשאלה , אני בעיקר רוצה ללמוד כתיבת תסריטים (יש לי רקע של במה ואני רוצה להמשיך עם זה ,לא לעבור לכתיבת ספרים ממש..)
אגב
כל מה שכתבתי בעבר זה נטו מהשראת הטקסטים שעבדתי איתם..(כשחקנית)
כי כמו שאמרתי אני לא ממש קוראת ספרים..
אני מחפשת קורס בשביל המחזות בעיקר ולא להיכנס יותר מדי לסיפורים ולמאמרים (למרות שזה די דומה ברעיון)
מפאת חוסר הזמן….
חברה חדשה דברי עם מינה זינגר: mina05484@gmail.com (עובדת עם מיכל לויטין ומפיקות גדולות…)
יש לה קורס טלפוני מצוין לתסריטאות ומחזאות ואולי מלמדת גם פרונטלי
מלמדת בצורה מקצועית ויעילה!
ממליצה ממש!
חברה חדשה תתקשרי או תשלחי מייל לרחלי וסרצוג.
היא עושה קורסים מקצועיים ובלעדיים לתסריטאות, מחזות, מצגות וכל אלו! היא תותחית ברמות! אין דברים כאלו! באמת! למדתי אצלה! ונהניתי ממששש!! ולא רק אני! גם כל החברות שלי שלמדו איתי ביחד.. ; ))
המייל שלה: rachelivaser@gmail.com או בפלא שלה: 0527117191
היא גרה בב"ב. והקורסים שלה גם בב"ב אם אני לא טועה.
חוץ ממנה יש גם את דבורי רנד שהיא גם תותחית. ואני לא יודעת אם יש לה קורסים ספציפיים למחזות ותסריטאות. אין לי את המייל שלה. אבל נראה לי שכבר התפרסם כאן בעבר, אם אני לא טועה.
ואני לחלוטין לא סותרת את אורית הראל שהיאאישיות מדהימה כשלעצמה בלי קשר לכל מה שיש בה ומה שאפשר ללמוד ממנה. אבל באמת זה יותר בקטע של בניית סיפור וכו. לא כ"כ הקטע של תסריטאות. מה שידוע לי בכל אופן נכון לשנה שעברה.
אולי היא כבר שדרגה עוד משו מאז? יכול להיות.
כן יודעת להגיד לך שלרחלי וסרצוג אין מתחרים! היא תותחית בסדר גודל!
המון הצלחות!
חני
פעילה בקהילה רחלי וסרצוג היא גם תלמידה של אורית הראל 🙂
בעברה, בכל אופן…משתמש לא ידוע
חברהחברה21/10/2022 ב12:09 am
חברה חדשה תודה רבה לכולכן!!
עזרתן לי מאד!!👍
Log in to reply.