אומנות הבמה והפקות תוכן
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 3 דקות
איגוד כל נשות הבמה ואירועי התוכן במקום אחד לשתפים מוצלחים וקידום מקצועי. שמנה לב! פתחנו פה בנוסף גם... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
מקודם—חדש וטרי-קורס משחק מול מצלמה🎭
קדם ‹ Forums ‹ הפקות במה ותוכן ‹ מקודם—חדש וטרי-קורס משחק מול מצלמה🎭
מקודם—חדש וטרי-קורס משחק מול מצלמה🎭
פורסם ע"י Sara Amor אומנות הבמה והפקות תוכן on 30/06/2026 ב9:06 pmשלום וברכה!
בסייעתא דשמיא
נפתח קורס משחק מול מצלמה.
אורך של- 6 מפגשים. מיקום- ירושלים.
עלות של- 490 שח בלבד!!
נשארו מקומות אחרונים.
הקורס נפתח בשבוע הבא.
להרשמות חייגו למספר במודעה/ כתבו לי באישי.
הצלחות!!
Sara Amor הגיבה לפני 2 שבועות, 2 ימים 4 חברות · 13 תגובות- 13 תגובות
חברה תורמת
מי המורה של החוג?
ומה זה אומר אם כבר למדתי קורס קצר של 'מול מצלמה' באנסמבל-
יש טעם?
עד כמה זה מקצועי?
- סטטוס תעסוקתי:
מנהלת קהילה
הי חוי,
את הקורס אני מעבירה.
בין הנרשמות יש בנות שעברו קורס משחק מול מצלמה בהאנסמבל.
מה שאני מביאה בקורס זה התמקדות ב- לפתח לכל אחת DNA במשחק שונה על פי הפרופיל משחק האישי שלה ולפי הטייפקאסט שלה.
אם תשימי לב בין בוגרות האנסמבל- המובילות, המצליחות, המפורסמות הן אלו שיש להן משחק אחר. שונה. הן לא משחקות בדיוק כמו כולן (רואים את זה באודישנים. בדרך כלל כל הבנות שמגיעות משחקות אותו דבר בדיוק. את מי יבחרו? את מי שהביאה זוית אחרת. משחק שונה.)
- סטטוס תעסוקתי:
מנהלת קהילה
מצרפת עוד ש"ות שבנות שלחו לי. לטובת כולן.
מה לומדים בקורס?
בקורס בעז”ה נלמד על:
- חיזוק יכולת דרמה(יכולת הניתוק מעצמי וכניסה לדמות) והפיכתה ליכולת משחק.
- בידול בין תאטרון למשחק מול מצלמה, הבעה רגשית נכונה וכנה.
- יצירת פרופיל משחק אישי עפ”י הכישורים הטבעיים.
- ניתוח טקסט- סאבטקסט, טקסט לבן ומה שמעבר, אפיון וניתוח דמויות נכון.
- איך לגשת נכון לאודישנים, צורת ההגשה הנכונה של אודישן ובניית והכרת הטייפקאסט האישי.
למי הקורס מיועד?
נערות/בחורות כתה ט’ ומעלה.
עם רקע בעולם המשחק.
עוברות מסך.
סגנון חרדי שמור- תלמידות/בוגרות סמינר.
בנות עם תשוקה למשחק אמיתי, כנה ומקצועי שרוצות לפרוץ בתחום.
באלו ימים ושעות הקורס יתקיים?
בעז”ה יום רבעי. שעות הערב המוקדמות.
האם מובטחת השתתפות בהפקה- הס 2 ?
כן. בוודאי. אני רואה את השתתפות התלמידות בקורס בהפקה הבאה שלי כחלק מסאטאז'- עבודה מעשית הכריחת לקורס משחק מול מצמה. זה בדיוק המקום לתת להן להשתמש בכלים שנתתי להן ולהתנסות בשטח.
מהו האורך של כל שיעור?
אורך שיעור הוא בין 90-120 דקות.
יש תנאי קבלה או אודישן?
כן. חובה רקע בתחום המשחק, משום שקורס משחק מול מצלמה הוא תוספת והעשרה ולא בסיס. לדוג במשחק תלמדי קודם על רצונות, דרכי כניסה לדמות וכו' שבמשחק מול מצלמה הלימוד מתמקד באיך לשייף את המשחק שלך למקצועי ומדויק. ואיך לעבור את המצלמה נכון.
אין אודישן. אבל בהחלט יש שיחת בדיקה להתאמה.
חשוב לי לציין, אני מקבלת רק ובעיקר בנות עם תשוקה לתחום, עם תשוקה להביא את המשחק כאומנות נקייה ואותנטית.אמרו לי שיכול להיות שאני לא עוברת מסך, האם מתאים לי?
לצערי, אכן יש הרבה בנות שלא עוברות מסך. והן שחקניות מוכשרות ומהממות. אבל עם כל הצער להן הקורס לא מתאים. הן יכולות לנסות להביא את כישרונן לבמה בתחום התיאטרון.
**עוברת מסך- אין הכוונה למישהי מאד יפה. אלא, למישהי ש- נעים להסתכל עליה, תוי פנים פרופורציונליים, בלי צלקות או בעיות עור קשות.אני בכתה יג', לא רוצה להיות עם ילדות בקבוצה… מתאים לי?
למען האמת, רוב הנרשמות עד כה היו כתה יב' ומעלה:)
במידה ויהיה ביקוש לכיתות נמוכות יותר כמו ט'/י' תפתח להן קבוצה נפרדת. חברה תורמת
לדעתי מי שעברה קורס משחק מול מצלמה באנסמבל שזה באמת רמה מקצועית בטרוף יודעת ומכירה גבר טוב את משחק מול מצלמה
- סטטוס תעסוקתי:
מנהלת קהילה
נועה, תודה על השאלה.
נכון, היא מכירה כבר טוב את העניין.
אבל, יש הבדל בין לימוד משחק מול מצלמה כשזה חלק מתוכנית הלימודים, לבין ללמוד את זה ממקום פנוי ומתמקד במול מצלמה בלבד.
(וההוכחה לכך שכמעט כל בוגרות האנסמבל הלכו אחר כך ללמוד מול מצלמה ב'סטודיו' בתל אביב*)
ואם תשימי לב, הקורס שלי מיועד לבנות עם רקע בתחום (כלומר שלמדו כבר משחק, הן אם זה תאטרון והן אם זה מול מצלמה) ולמה? כי הקורס מביא את המעבר, הוא פותח דלת למשהו אחר- ההתמקדות בקורס היא לא דווקא על המצלמה, היא על האיך לעבור מצלמה, היא על האיך להיות את במיטבך מול המצלמה. עיקר העבודה בקורס היא לצאת עם פרופיל משחק ייחודי לך, הבנת הטייפקאסט שלך. ורק זה מה שיעזור לך להתקבל להפקות, ולהפוך מעוד שחקנית תלמידת…(האנסמבל, פסיפס, מרים וכו) לשחקנית מובילה ומצליחה.
בתור מלהקת, אני רואה את זה המון- רוב המוחלט של השחקניות לא נמצא בכלל במקום של הצלחה. את רובן עדיין לא מכירים. הן לא משחקות אמת. הן לא משחקות מול מצלמה. הן פשוט מחקות את מה שהמורה עשתה/חברה בקורס… איך רואים את זה? כי כל האודישנים שמגיעים אליי נראים אותו דבר רק בשינוי פרצוף(שכמובן לא מתחיל לעבור מסך).
*לא תומכת ולא מעודדת ללכת לשם. מקום חילוני גמור- איסור גמור ללמוד שם.
חברה תורמת
שרה את צודקת
אני מבינה מה את אומרת
זה לא איך לשחק, אלא הדגש זה מול מצלמה איך לבטא נכון
ולהכנס לדמות באמת- להצליח לעביר רגשות דרך מצלמה זה לא כזה פשוט
אבל מה אומרת, עכשיו אני עולה לשנה ג' באנסמבל
אפשר ללמוד חופף?
או כדאי לחכות לשנה הבאה?
- סטטוס תעסוקתי:
מנהלת קהילה
אני חושבת שזה תלוי בך, לאן את רוצה להתקדם.
שנה ג בהאנסמבל זה תאטרון אם אני לא טועה.
את יכולה לחכות שנה ואז ללמוד מול מצלמה, אבל לקחת בחשבון שעל הדרך את יכולה להפסיד לא מעט הפקות מצלמה.
או ללמוד עכשיו ולשלב תוך כדי.
נ.ב. זה משתנה מאחת לאחת. רוצה לכתוב לי באישי את הרקע שלך במשחק ולפי זה אגיד לך מה יותר נכון לך? כי יכול להיות שבאמת יותר מדויק לך עכשיו לסיים משחק, ואז לקחת את ההשתלמות במול מצלמה.
- סטטוס תעסוקתי:
מנהלת קהילה
שבוע טוב!
שימו ❤
בעז"ה אני סוגרת את ההרשמה ביום שני ב14:00 בצהריים.
בנוסף, משום מה אני לא מצליחה להכנס להתכתבות באישי, וראיתי שכמה כתבו לי שהן רוצות להרשם, אז בבקשה תצורנה קשר טלפוני/ שתכתבו לי מייל- AGENCYP100 @ GMAIL.COM (להוריד רווחים)
בהצלחה לכולן!!
- סטטוס תעסוקתי:
מנהלת קהילה
מעדכנת-
ב"ה הגענו לסך המקסימלי של הנרשמות. לכן, אם יש עוד מישהי שפנתה אליי ושכחתי לחזור אליה/ ביקשה פרטים נוספים, מוזמנת להתקשר אליי מחר עד השעה 12:00. לאחר מכן הרישום ייסגר סופית.
- סטטוס תעסוקתי:
מנהלת קהילה
בסייעתא דשמיא נסגרה ההרשמה.
המון הצלחות לכולן!!!
פעילה בקהילה
שרה המיוחדת!
בהצלחה ענקית:)
עם הרבה סיעתא דשמייא
- סטטוס תעסוקתי:
מנהלת קהילה
לכל המתעניינות-
נפתחה קבוצה מצומצמת למיני קורס לארט דזיינר ומציאת(המצאת) לוקיישן.
הקורס יום ראשון הקרוב.
פרטים נוספים באישי.
Log in to reply.