טיפול יעוץ אימון והנחיה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו"סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
להביט יחד: פינת התבוננות בצללים ובאור של הילדות שבנו. שבוע 1. 💗
להביט יחד: פינת התבוננות בצללים ובאור של הילדות שבנו. שבוע 1. 💗
היי יקרות,
אני מוצאת את עצמי לאחרונה מתעסקת הרבה בדימויים. כמי שמלווה בנות בחדר הטיפולים, אני פוגשת הרבה את הילדה הפנימית שלנו – זאת שמנסה להסתגל, זאת שקצת 'גדולה מידי' על הגיל שלה, וזאת שעדיין מחפשת מקום מוגן.
החלטתי לפתוח כאן מרחב קטן, שקט, שבו אשתף מדי שבוע "קלף" – יצירה שעוסקת ברגעים האלו שבין הילדות לחיים הבוגרים. אלו רגעים שלפעמים מביאים איתם דקירה בלב, ולפעמים חמלה גדולה.
אני רוצה להזמין אתכן להסתכל איתי.
אני מביאה את הדימויים האלו מתוך הכובע המקצועי שלי, אבל גם מתוך המקום האנושי שלי שמבקש לעצור ולהתבונן. המטרה היא לא לעבד טראומות בשרשור, אלה פשוט לתת תוקף לרגשות שכולנו נושאות.
כדי שנצליח לשמור על המרחב הזה עוטף ובטוח לכולנו:
הקשבה, לא עצות: המרחב הזה נועד לשתף ולהדהד. אם משהו כאן מציף אותך, תזכרי שהכי חשוב זה לשמור על עצמך. אם עלתה תחושה קשה מידי – תני לעצמך אישור להניח את המסך.
במידת הצורך – פני לעזרה: אם עלה צורך בתמיכה מקצועית או בתיווך רגשי אישי בעקבות הדברים שעלו, אני ממליצה בחום לא להישאר עם זה לבד ולפנות לחברה קרובה, בן הזוג או אשת מקצוע מוסמכת.
שמירה על המרחב: בואו ניתן לדימויים לדבר. במקום ניתוחים קליניים, אשמח שנביא לכאן שפה של חמלה – "מה אני פוגשת בתוכי שאני רואה את זה?".
אני כאן איתכן: אני אהיה כאן כדי להחזיק את המרחב הזה יחד איתכן, לא כמטפלת פרטנית של אף אחת, אלה כמי שמלווה את התהליך שלנו כקהילה.
שלכן,
רחל קולדצקי
פסיכותרפיסטית הוליסטית
Log in to reply.