הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני דקה אחת עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,334 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות צאט עם בנים קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ צאט עם בנים הפקות וידאו צאט עם בנים פורסם ע"י אפטריסטית אלופה!! גרפיקה on 18/02/2025 ב3:27 pm מה אתן אומרות שלקוחות בנים רוצים לפתוח צא’ט וממש לא נעים לי לעבוד עם בנים דרך צא’ט מה עושים? מה עונים להם שלא יברחו ממני?🙄 עזר לך? 👍 אפטריסטית אלופה!! הגיבה לפני 5 חודשים, 1 שבוע 7 חברות · 9 תגובות 9 תגובות צילה לומברוזו אולפן סאונד ונגינה חברה 18/02/2025 ב3:32 pm לדעתי את יכולה לפתוח חשבון חדש עם צאט רק ללקוחות בנים שאת נמצאת שם רק שעות מועטות ביום כדי לענות להם וזה… עזר לך? 👍 ת. עקבי הייטק חברה 18/02/2025 ב3:39 pm פשוט לציין שבאופן גורף את לא עובדת עם צ’אטים. מספקת לך סיבה אחת הגיונית – עריכות. מייל שנשלח – לא ניתן לערוך. צאט כן. וחבל שבדרך כזו מתפספס מידע. תצייני את הסיבה כקטע מקצועי אם את חוששת. עזר לך? 👍 תמי אפשטיין כללי חברה 18/02/2025 ב3:40 pm עקב גדר שהצבת לעצמך, אינך מתכתבת דרך הצ’אט עזר לך? 👍 מירי כללי חברה 18/02/2025 ב7:50 pm עוד לפני הפן הרוחני לא חושבת שעבודה עם צ’אט מומלצת, בכלל כמו שכתבו כאן – אפשר לערוך שינויים קל לפספס עדכונים מייל הרבה יותר בטוח ומסודר עזר לך? 👍 נעה שחר צילום ומולטימדיה חברה 18/02/2025 ב7:59 pm ממש לא צאט !! וממש לא בנים!! תתכתבי איתם במייל בשפה מכבדת רק לאחרונה חברה ספרה לי שנפלה עמוק בגלל זה תשמרו מרחק… עזר לך? 👍 נעה שחר צילום ומולטימדיה חברה 18/02/2025 ב8:00 pm ועוד משהו- אני בטוחה שאת לא תפסידי מזה אפילו שקל… “אין שומע לי ומפסיד”!! שכויח:) עזר לך? 👍 אפטריסטית אלופה!! גרפיקה חברה 18/02/2025 ב8:04 pm ואוו תודה 😍 עזרתן לי להחליט סופית מקווה שהוא יחזור אלי… עזר לך? 👍 CHANCE כללי חברה 19/02/2025 ב2:57 pm די מקווה בשבילך שלא,ובמקומו תגיע לקוחה שווה יותר… עזר לך? 👍 אפטריסטית אלופה!! גרפיקה חברה 19/02/2025 ב4:08 pm חחחח אמן!!!😍 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו