סקירה לספר סוף הקיץ/ נ. ארי

קדם Forums כתיבה ספרותית סקירה לספר סוף הקיץ/ נ. ארי

• סקירה לספר סוף הקיץ/ נ. ארי

פורסם ע"י מירי  הוראה רכזות וחינוך on 06/08/2026 ב3:09 pm

קראתי אותו לאחרונה, הוא הגיע לי בדיוק בזמן! ספר קליל עם כתיבה עשירה, מעניין מצחיק ו.. בועט!

הנה הסקירה;

הספר מציג תיאור מרתק ומלא חיים של שגרת יומה של רוחל'ה, אם צעירה בת 19 שבפתח הספר מביאה שלישייה מתוקה לעולם. הספר מתמקד באירועים הקטנים והאותנטיים של החיים, ומלווה את התמודדותה המורכבת והיומיומית עם אתגרי הגידול התובעני. הנגיעה בניואנסים הקטנים והמוכרים של סדר היום בונה הזדהות עמוקה עם הגיבורים, ומעניקה חוויית קריאה קלילה, עסיסית וסוחפת.

אפיון דמויות וכתיבה אומנותית: הדמויות בספר מאופיינות לעומק, ולכל אחת מהן קול, שפה ואופי ייחודיים ומובחנים. סגנון הכתיבה עשיר בדימויים, אומנותי ומשלב הומור ישיר, משעשע ועוקצני. לאורך הפרקים משולבות תובנות חיים חכמות המוגשות בצורה שנונה ומעוררת מחשבה.

עושר חווייתי וערך מוסף: קצב התרחשות האירועים דינמי ומלא בעניין בלתי פוסק. הכותבת אינה נרתעת מנגיעה באפיזודות מורכבות ונועזות מתוך המציאות, לצד תיאור הצדדים המתוקים והיפים של החיים בצורה חיה, ישירה ואמיתית. בנוסף, הספר כולל עומק ערכי וחינוכי משמעותי, שבו הגיבורה עומדת בפני אתגרים ומקבלת החלטות מעוררות השראה – מה שמעניק לחיבור כולו חותם עמוק של תוכן, איכות וערך.

עיצוב ועטיפה: כריכת הספר מעוצבת בטעם רב, בקו עדין ומלא השראה. עם זאת, העיצוב הסולידי והרגוע אינו מסגיר או מפתה במיוחד לגלות במבט ראשון את התרחשות העלילה התוססת המסתתרת בתוך הספר.

אסתר פלדמן פלדמן הגיבה לפני 2 שבועות, 1 יום 7 חברות · 8 תגובות
  • 8 תגובות
  • אבישג

אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    08/08/2026 ב9:06 pm
    סטטוס תעסוקתי:
    פעילה בקהילה

סקירה יפה

עשית לי חשק לקרוא אותו

• חוי שטיגל

מיתוג שיווק ופרסום
    חברה
    10/08/2026 ב11:00 pm
    ותיקה

על הספר "סוף הקיץ" אחד הספרים מבחינתי יש סקירה מדהימה של אחד בסימן קריאה. מי שרוצה שתחפש. יש לו סקירות על ספרים נוספים. הוא לא נותן סקירות בתשלום. אלא מספרים שהוא נהנה.

כך הוא גם עשה לספרים הנדירים של שרי רובל "מלך הטרולים" ו"חופשי חופשי" ורק בגלל זה אני לא סוקרת אתם כי לא יכולה להתחרות אתו… מי שמעוניינת לקרוא אותו מאמינה שתלמד גם איך כותבים סקירות:) גילוי נאות, הוא כתב גם סקירה ל"יש פיל בחדר". אבל כל זה בלי נגיעות. התפעלתי מהסקירות שלו גם קודם. תחפשו סקירה על הספר בסוף הקיץ שנכתב ע"י בסימן קריאה ותוכלו להגיע משם גם לסקירות נוספות ומעולות.

• שושי קליין

כותבת
    חברה
    11/08/2026 ב1:27 am
    פעילה בקהילה

וואו

באמת יש לו סקירות אחת אחת…

מה הוא התכוון בסקירה של שרי רובל-

יש קשר בינה לבין חוי שטיגל?

פספסתי משהו?

😉

• חוי שטיגל

מיתוג שיווק ופרסום
      חברה
      11/08/2026 ב11:30 am
      ותיקה

שרי רובל עזרה לי רבות בכתיבת הספר הפיל הלבן מהרצליה. והיא כתובה בהקדשה של הספר לכן הוא ידע מכך.

• ‫איידי וייס‬‎

מיתוג שיווק ופרסום
    חברה
    11/08/2026 ב4:04 am
    ותיקה

סימן קריאה, זאת רשימת התפוצה במייל?

או שיש עוד משהו שאני לא מכירה ופספסתי?

• חוי שטיגל

מיתוג שיווק ופרסום
      חברה
      11/08/2026 ב8:46 am
      ותיקה

לא. זו לא רשימת תפוצה במייל ככל הידוע לי.

סתם אתר נראה יוזמה של בן אדם שאוהב לסקור ספרים שהוא אוהב. לא יודעת אם מותר לי להעלות לכאן את הקישור שלו. אבל גם אם לא, כל אחת יכולה לרשום למשל סקירה לספר סוף הקיץ בסימן קריאה וזה יעלה לה. משם היא תגיע לסקירות נוספות. בהצלחה!

• רחל אוסטר

אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    11/08/2026 ב4:36 am
    פעילה בקהילה

ספר מושלם.

בדרך כלל לא קוראת ספר פעמיים.

אותו כן, בטוחה שאני אקרא שוב.

כתוב זורם, שנון, אמיתי ישר מהחיים. נוגע בנקודות רגישות.

ספר טוב גם לי, גם לבנות המתבגרות שלי.

ממליצה בחום

• אסתר פלדמן פלדמן

צילום ומולטימדיה
    חברה
    11/08/2026 ב1:52 pm
    סטטוס תעסוקתי:
    חברה תורמת

זה ממש אחד הספרים, יש לו קצב משלו.
    אני זוכרת שקראתי אותו בשבת אחת, לא הצלחתי אח"כ לקרוא את הסיפורים בעיתון…
    הוא מכניס לתוך אוטוסטרדה של חיים שלא קראתי עוד ספר עם כזה קצב
    ובכלל, הוא כל כך שנון שאין לך זמן לצחוק,
    החיים שם כל כך דינמיים שאת מרגישה בתוך סרט
    והדבר הכי יפה בו- זה התובנות ומהלכי החיים שהיא מעבירה שם את כל הגיבורים של הספר,

היא שמה את הבחירות בלי להתנצל – מה שקורה בחיים עצמם כל כך הרבה פעמים…
    שווה לקרוא

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן